Βέρρος Κωνσταντίνος Επαρχία Βισαλτίας

Στην Επαρχία Βισαλτίας ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του, σε τοπικές κοινότητες της ΠΕ Σερρών, ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, βρέθηκε με φίλους και συνεργάτες στην περιοχή της Βισαλτίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Βέρρος επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά της Μαυροθάλασσας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και μικροπωλητές, για θέματα που τους απασχολούν, όπως αυτά του πρωτογενούς τομέα αλλά και της μεταποίησης.

Επίσης, ο Υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με πολλούς πολίτες νέους και μεγαλύτερους και άκουσε τις σκέψεις και τις ιδέες τους για την επομένη των εκλογών, για τις προσδοκίες που έχουν από την Πολιτεία και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στον Τράγιλο, τα Ίβηρα, τον Αχινό, το Σιτοχώρι, το Πατρίκι και τα Θερμά συναντήθηκε με επαγγελματίες, εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων και αιρετούς οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Επόμενος σταθμός η έδρα του Δήμου και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης, όπου συνομίλησε με εργαζομένους καθώς και με την Αντιπρόεδρο Αλεξάνδρα Καρρά.

Στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βισαλτίας, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Θ.Μπακαλούδη για τη λειτουργία και τη διοίκηση της επιχείρησης.

Στη Νιγρίτα συναντήθηκε και με την Πρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Νιγρίτας, κυρία Νικολούση, την οποία συνεχάρη για την κοινωνική προσφορά και τις δράσεις της αδελφότητας.

Στην Τερπνή και στην Αγία Παρασκευή ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος βρέθηκε με ανθρώπους του πολιτισμού, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και με επαγγελματίες και αγρότες της περιοχής. Στο Δημητρίτσι συναντήθηκε με τον π.Δήμαρχο Βισαλτίας Δημήτρη Καλαϊτζή.