Βέρρος Κωνσταντίνος στην Αλιστράτη

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος στην Αλιστράτη

Την Αλιστράτη του Δ.Νέας Ζίχνης επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί σε ολόκληρη την ΠΕ Σερρών με φορείς και παράγοντες του τόπου.

 Βέρρος Κωνσταντίνος στην Αλιστράτη

Ο κ.Βέρρος συναντήθηκε με επαγγελματίες της ΕΒΕ Αλιστράτης και συνομίλησε μαζί τους για τα μείζονα θέματα που τους απασχολούν, αλλά κυρίως για τις προοπτικές ανάπτυξης και εξωστρέφειας της περιοχής.

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε το «θαύμα της φύσης», το Σπήλαιο Αλιστράτης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να περιηγηθεί συνοδευόμενος από τον Επιστημονικό Διευθυντή Νίκο Καρτάλη, ο οποίος ενημέρωσε τον κ.Βέρρο για την Περσεφόνη, το μοναδικό ρομπότ ξεναγό παγκοσμίως αλλά και τις πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχονται στον επισκέπτη, ενώ αναφέρθηκε και στις παράλληλες δράσεις και περιηγήσεις που οργανώνονται στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Βέρρος Κωνσταντίνος, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την θεαματική εξέλιξη και τις εντυπωσιακές καινοτομίες που λειτουργούν στο Σπήλαιο Αλιστράτης και τόνισε πως αποτελεί αναμφίβολα πόλο έλξης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά αυτό πρέπει να ενισχυθεί, γιατί τόσο οι εκπαιδευτικές όσο και οι τουριστικές επισκέψεις θα τονώσουν την οικονομία της ευρύτερης περιοχής και θα εντάξουν τον Νομό μας στους τουριστικούς προορισμούς. Για τον λόγο αυτό, πρέπει να καταρτιστεί ένα συνολικό πλάνο της Περιφερειακής Ενότητας που θα περιλαμβάνει όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος μεμονωμένα και θεματικά.

 Βέρρος Κωνσταντίνος στην Αλιστράτη