Βέρρος Κωνσταντίνος ΕΒΕΣ ΟΕΒΕΣΣ

Βέρρος Κωνσταντίνος – Δείπνο για τα ΔΣ και τα μέλη του ΕΒΕΣ και της ΟΕΒΕΣΣ (βίντεο)

Δείπνο προς τιμή των εκπροσώπων του επαγγελματικού κόσμου του Νομού μας, παρέθεσε ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Βέρρος Κωνσταντίνος.

Ως μέλος και ο ίδιος του επιχειρηματικού κλάδου, βρέθηκε ανάμεσα σε καταξιωμένους επαγγελματίες των Σερρών, με τους οποίους συνομίλησε για καίρια και διαχρονικά θέματα, που αφορούν το «επιχειρείν» και την εξωστρέφεια του τόπου μας.

Εξήρε την προσπάθεια που ξεκίνησε ο αείμνηστος Χρήστος Μέγκλας και συνεχίζει ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Μαλλιαράς, αναφορικά με το Επιχειρηματικό Πάρκο στο πρώην «Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη», τονίζοντας πως εκεί πρέπει να στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες του ΕΒΕΣ και να αποτελέσει το «σπίτι του Επιχειρηματία», ενώ υπογράμμισε πως στο θα πρέπει να δημιουργηθεί επίσης, ένας χώρος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, αλλά και συνεχούς εκθέσεως, ανάδειξης και προβολής των σερραϊκών επιχειρήσεων και προϊόντων.


Υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και άρα τόνωσης της τοπικής οικονομίας και πρέπει άμεσα να τα εκμεταλλευτούμε, τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής Βέρρος Κωνσταντίνος.