Βέρρος Κωνσταντίνος ΤΚ Δ.Αμφίπολης

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος σε ΤΚ του Δήμου Αμφίπολης

Σε Πρώτη, Ροδολίβος, Κορμίστα, Ηλιοκώμη, Μπάφρα και Αγγίστα, του Δήμου Αμφίπολης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, στο πλαίσιο των επαφών και των επισκέψεων σε φορείς και παράγοντες της ΠΕ Σερρών.

Τον κ.Βέρρο στο Δημαρχείο της Πρώτης υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμφίπολης, Χαρίτων Κατσάρας, ενώ ο Υποψήφιος Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με αιρετούς και υπηρεσιακούς του Δήμου.

Βέρρος Κωνσταντίνος ΤΚ Δ.Αμφίπολης

Αμέσως μετά ο κ.Βέρρος επισκέφθηκε το Ροδολίβος όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αμφίπολης Στέργιο Φραστανλή, με τον οποίο συζήτησε για θέματα Αυτοδιοίκησης και για τα τοπικά ζητήματα της περιοχής.

Βέρρος Κωνσταντίνος ΤΚ Δ.Αμφίπολης

Στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους, ο Υποψήφιος Βουλευτής συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και με διοικητικά στελέχη για τις ανάγκες και τις ελλείψεις που πιθανόν να υπάρχουν, καθώς το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας εξυπηρετεί δεκάδες χωριά της περιοχής.

Βέρρος Κωνσταντίνος ΤΚ Δ.Αμφίπολης

 Στη συνέχεια ο κ.Βέρρος πήγε στη Λαϊκή Αγορά του Ροδολίβους, όπου μίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές αλλά και με πολλούς πολίτες, που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στις τοπικές κοινότητες Κορμίστας, Ηλιοκώμης, Μπάφρας και Αγγίστας, ο Υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με κατοίκους των χωριών, νέους και πιο ηλικιωμένους και άκουσε  τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους, για τον τόπο που ζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.