Βέρρος Κωνσταντίνος Σερραϊκές Επιχειρήσεις

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος σε σερραϊκές επιχειρήσεις

Επιχειρήσεις των Σερρών στην Αναγέννηση, στη Νέα Τυρολόη και στη ΒΙ.ΠΕ. επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, στο πλαίσιο επαφών με φορείς και παράγοντες του τόπου.

Ο κ.Βέρρος επισκέφθηκε την εταιρεία Agrotopos στην Αναγέννηση, όπου τον υποδέχθηκε ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας Βασίλης Καλαϊτζίδης, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και επιχειρηματικές ανησυχίες για την εξωστρέφεια των σερραϊκών επιχειρήσεων και κατ’επέκταση των σερραϊκών προϊόντων. Η εταιρεία Agrotopos λειτουργεί σε υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και έχει βραβευθεί πολλές φορές σε εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις.

Στη συνέχεια ο κ.Βέρρος επισκέφθηκε την εταιρεία «Τυρολέζα ΑΒΕΕ» η οποία λειτουργεί στην Νέα Τυρολόη Σερρών από το 1979. Εκεί συνομίλησε με την Χριστίνα Ζαγκότση, ιδιοκτήτρια της εταιρείας, ενώ ξεναγήθηκε και στους εργασιακούς χώρους, όπου παράγεται ρύζι με υψηλές προδιαγραφές σε 8 ποικιλίες.

Επόμενος σταθμός η Βιομηχανική Περιοχή Σερρών και η εταιρεία Flos. Εκεί ο Υποψήφιος Βουλευτής μίλησε με τον Κωνσταντίνο Παπαπαναγιώτου, με τους ανθρώπους της παραγωγής και τους διοικητικούς συνεργάτες της σερραϊκής εταιρείας, που επενδύοντας συνεχόμενα σε υποδομές και εξοπλισμό κατάφερε να είναι ανταγωνιστική και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς.

Επίσης, ο κ.Βέρρος επισκέφθηκε την εταιρεία Lavera και είχε συνάντηση με τον υπεύθυνο της εταιρείας για την Ελλάδα, Γιάννη Κίρπιτσα. Η εταιρία Lavera με έδρα τις Σέρρες, μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα και με ταχύτητα, το μεγαλύτερο γεωγραφικό εύρος της Ελλάδας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη ΒΙ.ΠΕ Σερρών, πήγε στην BSA Α.Ε. όπου συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Αραμπατζή, ιδιοκτήτη της εταιρείας που παράγει πάνω από 200 τύπους μπαταριών και διαθέτει εκατοντάδες συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος τόνισε πως η επιχειρηματικότητα είναι ίσως ο πιο σημαντικός μοχλός ανάπτυξης για την τοπική οικονομία. Είναι ο τομέας στον οποίο πρέπει να επενδύσουμε γνώση και χρήματα, προκειμένου να εισπράξουμε θέσεις εργασίας και ενίσχυση της σερραϊκής κοινωνίας, ποικιλοτρόπως.