βέρρος ανεσερ

Σε ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. και Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης και του ΥπΑΑΤ στις Σέρρες, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος

Την Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών, το Τμήμα Διοίκησης Αποκεντρωμένης Μακεδονίας – Θράκης Σερρών καθώς και το Κ.Ε.Π.Π.Υ.Ε.Λ. που συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο, επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος.

ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.  Βέρρος Κωνσταντίνος

Στην ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. τον κ.Βέρρο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Δημήτρης Καριπίδης με τον οποίο συνομίλησε για τα προγράμματα κατάρτισης, τις δράσεις και τα διακρατικά προγράμματα που υλοποιήθηκαν ή είναι σε εξέλιξη και από τα οποία ωφελήθηκαν πολλές σερραϊκές επιχειρήσεις, σύλλογοι, φορείς και πολίτες.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όπως αποτυπώνεται και στο στιγμιότυπο που ακολουθεί που ο Υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με τον συμμαθητή και παιδικό του φίλο Άρη Γραμματόπουλο, στέλεχος της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.

ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.  Βέρρος Κωνσταντίνος

Στο Κέντρο Ελέγχου & Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού & Ελέγχου Λιπασμάτων (Κ.Ε.Π.Π.Υ.Ε.Λ.), ο κ.Βέρρος συνομίλησε με τους διοικητικούς υπαλλήλους και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του τμήματος.

Επίσης ο Υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε το Τμήμα Διοικητικού και Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.