Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος με φίλους και συνεργάτες στο Σιδηρόκαστρο – Βίντεο

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, συναντήθηκε στο Σιδηρόκαστρο με φίλους και συνεργάτες από την ευρύτερη περιοχή της Σιντικής.


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο κ.Βέρρος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε σκέψεις και προτάσεις για την ΠΕ Σερρών και ειδικότερα για την περιοχή της Σιντικής, όπου υπάρχουν πολλές δυνατότητες εξέλιξης και τόνωσης της τοπικής οικονομίας.

Ο πρωτογενής τομέας, η κτηνοτροφία, ο ορεινός όγκος του Μπέλλες, τα ιστορικά οχυρά Ρούπελ και Ιστίμπεη, τα Ιαματικά Λουτρά, η Κερκίνη και τα τοπικά προϊόντα, συνθέτουν την εικόνα μιας περιοχής με πλούσιο ενδιαφέρον και δυνατή προοπτική.

Ο Νομός Σερρών πρέπει να ανακτήσει την δυνατή του οικονομία και την αγροτική του ταυτότητα. Οφείλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί, ώστε να ξαναφέρουμε πίσω τους νέους μας και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες για επενδύσεις. Όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να διατηρήσουμε την ενότητά μας και να βάλουμε πάνω από όλα τον τόπο μας, τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος.