Βέρρος Κωνσταντίνος. Τη Λαϊκή Αγορά του Ν.Σκοπού

Στη Λαϊκή Αγορά του Ν.Σκοπού ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος

Τη Λαϊκή Αγορά του Νέου Σκοπού επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, στο πλαίσιο συναντήσεων και επαφών με φορείς και πολίτες της ΠΕ Σερρών.

 Βέρρος Κωνσταντίνος. Τη Λαϊκή Αγορά του Ν.Σκοπού

Στο Νέο Σκοπό ο Υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο Ελένη Πατρίκη, στο κτίριο του ΚΑΠΗ του Δ.Εμμανουήλ Παππά και συνομίλησε μαζί της για θέματα των αρμοδιοτήτων της στην Τοπική Αυτοδιοίκησης, αλλά και για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Στη συνέχεια ο κ.Βέρρος μίλησε με επαγγελματίες της αγοράς και της εστίασης και αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς τη Λαϊκή Αγορά, όπου άκουσε τις σκέψεις και τις προτάσεις των παραγωγών και μικροπωλητών.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολλούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν την αγωνία τους για την μείωση του πληθυσμού στην περιφέρεια του Νομού.

 Βέρρος Κωνσταντίνος. Τη Λαϊκή Αγορά του Ν.Σκοπού

Ο κ.Βέρρος ανέφερε πως η ΝΔ υλοποίησε προγράμματα στήριξης των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ενίσχυσε τους νέους επιστήμονες, επαγγελματίες και τις νέες οικογένειες με ειδικές παροχές. Πραγματοποίησε αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ με στόχο τα 950 ευρώ στην επόμενη τετραετία. Αναφορικά με τους στόχους που έχει θέσει η ΝΔ για τον Αγροτικό Τομέα και που μας αφορούν άμεσα καθώς είμαστε αγροτικός Νομός, ο κ.Βέρρος ανέφερε την αύξηση του αριθμού των κατ’επάγγελμα νέων αγροτών κατά 60.000 μέχρι το 2027, τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου της χώρας και την ενίσχυση των συνεταιριστικών σχημάτων.