Βαγγέλης Μεϊμαράκης ΠΕ Σερρών

Στις Σέρρες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με κλιμάκια της ΝΔ

Στις Σέρρες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με κλιμάκια της ΝΔ

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης επισκέφθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου, την ΠΕ Σερρών λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές ΝΔ του νομού, ξεκίνησε την περιοδεία του από την Ροδόπολη του Δήμου Σιντικής, όπου συνομίλησε με πολίτες στη Λαϊκή Αγορά και στα εμπορικά καταστήματα, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και διάλειμμα για καφέ σε κεντρικό κατάστημα της Ροδόπολης.

Στις 11:30 μετέβη στην Ηράκλεια για βόλτα στην αγορά, συζήτηση με επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής σε κατάστημα εστίασης, στο κέντρο της Ηράκλειας.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε το  Σιδηρόκαστρο και πιο συγκεκριμένα το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην έδρα του Δήμου Σιντικής. Περιηγήθηκε στην αγορά όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει σκέψεις με επαγγελματίες, λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Επίσης, ο κ.Μεϊμαράκης επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης. Στο ίδιο κτίριο στεγάζονται η Αστυνομία, ο ΕΦΚΑ και η Εφορία, όπου ο Ευρωβουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντήσει εργαζόμενους στις υπηρεσίες, αλλά και πολίτες της περιοχής.

Τον Ευρωβουλευτή συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Σερρών, κ.κ. Καραμανλής, Χατζηβασιλείου, Αραμπατζή, Λεονταρίδης, Βέρρος και Βαδικόλια. Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Θόδωρος Καμπούρης φίλοι και μέλη του κόμματος.

Εν τω μεταξύ αύριο Πέμπτη 22 Ιουνίου την ΠΕ Σερρών θα επισκεφθούν οι κ.κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υποψήφιος βουλευτής την εκλογική περιφέρεια Β2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών, μαζί με τον Σταύρο Καλαφάτη υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης

Το πρόγραμμα της επίσκεψής τους:
9:30 ΝΙΓΡΙΤΑ
1. Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του κόμματος
2. Επίσκεψη σε δημόσιες υπηρεσίες που στεγάζονται στο δημαρχιακό μέγαρο
3. Βόλτα στην αγορά και καφές (ΑΝΑΞ) στο κέντρο της πόλης

11:45 ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ
1. Βόλτα στην αγορά και στην λαϊκή αγορά και στα εμπορικά καταστήματα

12:45 ΣΕΡΡΕΣ
1. Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο
2. Βόλτα στο κέντρο της πόλης
3. Συνέντευξη τύπου (13:30)
4. Διευρυμένη συνεδρίαση ΔΕΕΠ (14:00)