Βαρβιτσιώτης Καλαφάτης Σέρρες εκλογές 2023

Βαρβιτσιώτης – Καλαφάτης από Σέρρες: Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση (βίντεο)

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών, μαζί με τον Σταύρο Καλαφάτη υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης επισκέφθηκαν τις Σέρρες λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού (Καραμανλή, Χατζηβασιλείου, Αραμπατζή, Λεονταρίδη, Βέρρο, Βαδικόλιου και Δρουμπλή) καθώς και στελέχη της ΝΔ, επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο του κόμματος στη Νιγρίτα, το Δημαρχιακό Μέγαρο Βισαλτίας όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αθανάσιο Μασλαρινό και υπηρεσίες που στεγάζονται σε αυτό, ενώ περπάτησαν στο κέντρο και συνομίλησαν με εμπόρους και πολίτες.

Στη συνέχεια μετέβησαν στη Νέα Ζίχνη ξεκινώντας από τον Δήμο όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Παντελής Μπόζης, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκαν τη Λαϊκή Αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής.

Στην πόλη των Σερρών συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη στο Δημοτικό Μέγαρο, συνομίλησαν με νέους και νέες στα καφέ της πόλης και δοκίμασαν τη σερραϊκή μπουγάτσα. Φωτογραφήθηκαν με νέους και νέες στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών και κατέληξαν στα γραφεία της ΔΕΕΠ για την συνένετυξη τύπου και τη διευρυμένη συνεδρίαση.

Σε δηλώσεις του ο Σταύρος Καλαφάτης είπε:
“Είμαστε εδώ για να συνομιλήσουμε με πολίτες, κυρίως με αυτούς που δεν άκουσαν τον πολιτικό μας λόγο ή έχουν παραπλανηθεί από κάποιους που εκμεταλλεύονται είτε το θρησκευτικό συναίσθημα είτε το πατριωτικό φρόνημα κάποιων πολιτών.
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, στοχοπροσηλωμένοι στο να λύνουμε προβλήματα για κάθε πολίτη. Αν κάνουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, η επόμενη ημέρα θα είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά….”

Επίσης ο κ.Καλαφάτης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που έχει θέσει η ΝΔ λέγοντας:
“Η αναβάθμιση του εθνικού συστήματος υγείας, η τόνωση των εισοδημάτων, η μείωση των εισφορών, η αύξηση των επενδύσεων, η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης, η βελτίωση της λειτουργίας της δικαιοσύνης είναι κάποιοι από τους στόχους που έχουμε θέσει ως προτεραιότητα.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε πως υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας στους κόλπους του κόμματος και υπογράμμισε πως η ΝΔ διεκδικεί ισχυρή αυτοδύναμη εντολή. Μίλησε για “κόμματα διαμαρτυρίας” που διεκδικούν την είσοδο τους στη Βουλή, προτάσσοντας μια  περιθωριακή και ιδιοτελή ατζέντα, ενώ τόνισε πως οι παγκόσμιες προκλήσεις καθιστούν πιο αναγκαία από ποτέ την επιλογή μια κυβέρνησης που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ευημερία της χώρας.

Τέλος έκανε έκκληση προς τους Σερραίους ψηφοφόρους να μην εφησυχάζουν και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη δύναμη της ΝΔ στην κάλπη της Κυριακής.