Κωνσταντίνος Βέρρος απελευθέρωση Σιδηροκάστρου

Ο Βέρρος Κωνσταντίνος στην 110η επέτειο της απελευθέρωσης του Σιδηροκάστρου

Δήμος Σιντικής: Τιμήθηκε η 110η Επέτειος Απελευθέρωσης του Σιδηροκάστρου

Τη 110η Επέτειο της Απελευθέρωσής του τίμησε με κάθε τιμή και λαμπρότητα το Σιδηρόκαστρο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώθηκαν επετειακές εκδηλώσεις, στις οποίες παρευρέθηκε ο κόσμος.

Κωνσταντίνος Βέρρος απελευθέρωση Σιδηροκάστρου

Οι επετειακές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κΜακάριο. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ο οποίος ανέπτυξε τα όσα συνέβησαν την 27η Ιουνίου 1913.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων και στη συνέχεια η παρέλαση στο κέντρο του Σιδηροκάστρου.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καριπίδης και Αθανάσιος Μαλλιαράς, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Σιντικής Νίκος Ιντζές, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Σαββίδης και Σταυρούλα Αργυροπούλου, ο Επικεφαλής Συνδυασμού Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Ιωσήφ Παναγιωτίδης, ο Πολιτευτής (τ.Υποψήφιος Βουλευτής) Σερρών ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί αιρετοί, ο Πρόεδρος Σιδηροκάστρου κ.Γεώργιος Καρπουχτσής, αλλά και πλήθος κόσμου.