Βέρρος βασιλόπιτα Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Ν.Σερρών

Ο κ.Βέρρος Κωνσταντίνος στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν.Σερρών

Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν.Σερρών, το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου 2024.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι, αλλά και κλήρωση με πολλά δώρα “για το καλό” του νέου έτους.

Η τυχερή της βραδιάς, που έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν η Κατερίνα Τσιαούση, Προϊσταμένη της Γραμματείας Πταισματοδικείου Σερρών.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, ο Πολιτευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος και η Δημοτική Σύμβουλος του Δ.Σερρών Λεμονιά Κεσούλη.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Δημήτρης Βακάλης, όσο και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγγέλα Χαραλαμπίδου, ευχήθηκαν για το 2024 άμεση λύση στο θέμα της μισθολογικής αναβάθμισης του κλάδου καθώς και να ευοδωθεί χωρίς προβλήματα η ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Σερρών.

Ο κ.Βέρρος ευχήθηκε καλή και παραγωγική χρονιά στους παρευρισκόμενους και τόνισε πως η προσφορά τους στο έργο της Δικαιοσύνης είναι πραγματικά ανεκτίμητη, γεγονός που πρέπει να αναγνωριστεί τόσο από την κοινωνία όσο και από την Πολιτεία.