Βέρρος Κωνσταντίνος εκδήλωση Ναυταθλητικού "Κερκινίτης"

Ο κ.Βέρρος Κωνσταντίνος στην εκδήλωση του Ναυταθλητικού Συλλόγου Πεθελινού “Κερκινίτης”

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου φίλοι και μέλη του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού “Κερκινίτης”, συμμετείχαν στην εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, στο Οικογενειακό Κέντρο “Πέτρος και Μένια”, στο Ψυχικό Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις αθλητών για τις διακρίσεις τους σε αγώνες. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία το ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας, ο οποίος συνεχάρη προπονητή αθλητές και παράγοντες του “Κερκινίτη” για την πορεία και τις επιτυχίες του.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Τσανταρλιώτης, ευχαρίστησε όσους έχουν σταθεί αρωγοί στην πορεία του Συλλόγου και αναφέρθηκε τόσο στις αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητών του, όσο και στους στόχους που έχουν τεθεί για την νέα χρονιά.

Βέρρος Κωνσταντίνος εκδήλωση Ναυταθλητικού "Κερκινίτης"

Το “παρών” στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, Αντιδήμαρχοι, και αιρετοί της Τ.Α., καθώς και ο Πολιτευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος.

Ο κ.Βέρρος συνεχάρη τον προπονητή Βασίλη Τσανταρλιώτη για τη συνολική του συμβολή στην ανάπτυξη της κωπηλασίας και στις πανελλήνιες διακρίσεις του Συλλόγου ενώ ευχήθηκε, η νέα χρονιά να φέρει στον “Κερκινίτη” πολλές και σημαντικές επιτυχίες.