.Βέρρος Κωνσταντίνος αποκαλυπτήρια προτομής Δημητρίου Αναστασιάδη

Ο κ.Βέρρος Κωνσταντίνος στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Δημητρίου Αναστασιάδη

Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα και σε κλίμα συγκίνησης στην κεντρική Πλατεία της Τερπνής, η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του αείμνηστου ευεργέτου της Τερπνής Δημητρίου Αναστασιάδη.

Τα αποκαλυπτήρια έκαναν η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Βάνα Πλιάκου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής κ. Ιωάννης Ντούλας, οι οποίοι μίλησαν για τη μεγάλη προσφορά του αείμνηστου επιχειρηματία, στο χωριό και στην ευρύτερη περιοχή.

Εκ μέρους της οικογένειας Αναστασιάδη μίλησε φανερά συγκινημένη η κ. Μαρία Αναστασιάδη. Αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον αείμνηστο πατέρα της, την απέραντη αγάπη που έτρεφε για την Τερπνή και ευχαρίστησε όλους για τη μεγάλη τιμή.

.Βέρρος Κωνσταντίνος αποκαλυπτήρια προτομής Δημητρίου Αναστασιάδη

Η πρωτοβουλία για την κατασκευή της προτομής ανήκει στον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης που είχε και τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νούλης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου και τόνισε οτι αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής των Τερπνιωτών και αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς του Δ. Αναστασιάδη στον τόπο.

Στο τέλος τελέστηκε επιμνημόσυνος δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο στη μνήμη του εκλιπόντος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές, αιρετοί, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

.Βέρρος Κωνσταντίνος αποκαλυπτήρια προτομής Δημητρίου Αναστασιάδη

Το “παρών” έδωσε ο Πολιτευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, ο οποίος σε δήλωσή του, εξήρε το σπουδαίο έργο και την ανιδιοτελή προσφορά του αείμνηστου ευεργέτη και επιφανούς επιχειρηματία Δημήτρη Αναστασιάδη, στον τόπο του.