Βέρρος Κωνσταντίνος στην 111η επέτειο της μάχης στα «Πλατανούδια»

Ο κ.Βέρρος Κωνσταντίνος στην 111η επέτειο της μάχης στα «Πλατανούδια» Τερπνής

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 111η επέτειος της Μάχης στα Πλατανούδια Τερπνής, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024.

Το πρωί τελέστηκε Θείας λειτουργίας στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής και ακολούθησε  επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων, στο Ηρώο Τερπνής στη θέση «Πλατανούδια», από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο.

Βέρρος Κωνσταντίνος στην 111η επέτειο της μάχης στα «Πλατανούδια»

Ακολούθησε μαθητική παρέλαση με τη συμμετοχή του δημοτικού σχολείου Τερπνής υπό τους ήχους την φιλαρμονικής μπάντας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Τερπνής παρουσίασε στην Πλατεία Παραδοσιακούς Χορούς.

Παρόντες στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, ο Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Θεόφιλος Λεονταρίδης, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο βουλευτής Ελληνικής Λύσης Σερρών Κώστας Μπούμπας, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, η δήμαρχος Βισαλτίας Βάνα Πλιάκου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής Γιάννης Ντούλας, ο Πολιτευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αιρετοί της Τ.Α. εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Σε δηλώσεις του ο κ.Βέρρος τόνισε την αναγκαιότητα της διατήρησης της ιστορικής μνήμης και της ανάδειξης της τοπικής μας ιστορίας. Επίσης, εξήρε τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για την άψογη υλοποίηση των εκδηλώσεων μνήμης, για μια ακόμη χρονιά.