εκδήλωση ΚΑΠ Πολιτευτής Σερρών ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος

Σε εκδήλωση για την νέα ΚΑΠ ο κ.Βέρρος Κωνσταντίνος παρουσία του ΥπΑΑΤ Λ.Αυγενάκη

Σε εκδήλωση που φιλοξένησε το ΕΒΕΣ με θέμα την νέα ΚΑΠ και την ενημέρωση των Σερραίων αγροτών και κτηνοτρόφων, παρευρέθηκε ο Πολιτευτής Σερρών της ΝΔ κ.Βέρρος Κωνσταντίνος.

Επίσημος προσκεκλημένος στην ημερίδα ήταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στρατάκος.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Σερρών, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Πανσερραϊκός Αγροτικός Σύλλογος και ο Πανσερραϊκός Κτηνοτροφικός Σύλλογος.

εκδήλωση ΚΑΠ Πολιτευτής Σερρών ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος

Στην αναλυτική του τοποθέτηση ο ΥπΑΑΤ θύμισε ότι η σημερινή ΚΑΠ είναι απόρροια της πλειοψηφίας των Σοσιαλιστών και των Πρασίνων, ενώ αναφερόμενος στις αλλαγές που έγιναν στην ΚΑΠ είπε ότι είναι σημαντικές, αλλά το ΥΠΑΑΤ θα συνεχίσει να διεκδικεί περαιτέρω αλλαγές.
Τόνισε επίσης ότι στις 19 αλλαγές που πρότεινε πρώτη η Ελλάδα, με στόχο την απλοποίηση της ΚΑΠ ως συμμάχους της είχε τις χώρες του ΕΛΚ οι οποίες τις υιοθέτησαν αλλά και τη συμμαχία των χωρών του νότου, την ομάδα EUMED9, η οποία ενεργοποιήθηκε με πρωτοβουλία της χώρας μας.
Κλείνοντας κάλεσε τους Σερραίου αγρότες και κτηνοτρόφους να στείλουν ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα, μέσω των ευρωεκλογών, για το πώς πρέπει να είναι η Ευρώπη του αύριο.