Στις Σέρρες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Στις Σέρρες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Τις Σέρρες επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο περιοδειών και επαφών ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Πρώτος σταθμός η Αντιπεριφέρεια Σερρών, όπου τον Υπουργό υποδέχτηκαν οι βουλευτές Σερρών της ΝΔ και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Στην είσοδο του Διοικητηρίου τον Νίκο Δένδια καλωσόρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος τον συνόδευσε στους διαδρόμους του ιστορικού κτιρίου των Σερρών και στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, ενημερώνοντάς τον για τις ιστορικής αξίας και περιεχομένου φωτογραφίες που την κοσμούν.


Σε δηλώσεις του ο κ.Δένδιας, αναφέρθηκε στην προσφορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή και στην καθοριστικής σημασίας πρωτοβουλία του να εντάξει τη χώρα μας στην ΕΟΚ. Μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών και κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Ο Υπουργός αμέσως μόλις εξήλθε του Διοικητηρίου Σερρών, πέρασε απέναντι στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς, όπου συνομίλησε με στρατευμένους και αξιωματικούς. Στη συνέχεια απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕΣ που συνεδρίαζαν στο Επιμελητήριο Σερρών και κατευθύνθηκε προς το Cafe Volta, όπου τον περίμεναν φίλοι και στελέχη της ΝΔ.
Εκεί τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης ΠΚΜ Απόστολος Τζιζτικώστας.